Comunicat de presentació de la Trobada Jove

Aquí us deixem el comunicat de la Trobada Jove de Terrassa:

ALGUNA COSA ES COU A TERRASSA… EL JOVENT ES MOU!

El jovent de Terrassa ens despertem! Des de fa un temps un grup de joves de diferents sectors de Terrassa hem començat un nou i il•lusionant projecte: la creació de la Trobada Jove. Es tracta d’un projecte que estem construint des de zero i, per tant, està en constant definició.

És i ha estat una iniciativa de diversos col•lectius i persones individuals que, sense conèixer-nos gaire o gens ens hem trobat amb una idea en comú: alguna cosa no funciona a la nostra ciutat per nosaltres, els joves i les joves. Ara, després d’uns mesos de treball en comú, volem donar a conèixer la Trobada Jove a la ciutat perquè totes i tots aquells que hi vulgueu en pugueu participar.

Hi ha molts temes que ens preocupen, però per desgràcia no tenim el temps, ni els recursos, ni les possibilitats de parlar ni incidir sobre tot. A la vegada, volem que sigui una trobada on el jovent es puguin sentir inclòs. Creiem en la força de la joventut com a motor de canvi. Sabem que hi ha coses de la nostra ciutat i del nostre món que no ens agraden. Les volem discutir i veure com poder-les canviar. Ho volem fer nosaltres, sense que ningú ens digui com ho hem de fer ni ens tuteli. Creiem en l’autogestió perquè sabem que tenim la capacitat de fer-ho.

Ja fa temps que ens trobem i coincidim. Les nostres mirades es creuen i ens saludem cordialment quan ens trobem pels llocs. Sabíem que teníem moltes coses en comú, i fins ara no havíem trobat l’espai on compartir les nostres inquietuds. Però ara que hem començat a caminar en aquest objectiu en comú, tenim la certesa que amb l’esforç de tots i totes aquest projecte serà un èxit!

Ha arribat el moment de posar fil a l’agulla. La Trobada Jove serà una realitat el dia 11 d’Abril per decidir què volem i com ho volem.

Us deixem un enllaç per saber quina trobada volem https://trobadajovetrs.typeform.com/to/q9Xvto

Ens veiem l’11 d’abril. No us oblideu de fer l’enquesta i així fer una Trobada Jove a la mida de totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s