Suport d’ARRAN Terrassa a la CUP-CC a les eleccions del 27S

Des de l’assemblea local d’Arran Terrassa volem fer públic el nostre posicionament a favor de la candidatura de la CUP-Crida Constituent per a les properes eleccions amb caràcter plebiscitari del 27 de setembre.
Primer de tot, cal remarcar que aquestes eleccions no són cap victòria. El nostre objectiu hagués estat poder guanyar un referèndum vinculant en el qual la voluntat del poble català s’hagués sobreposat a la legalitat constitucional espanyola, que considerem injusta i desfasada, per no ser més que una continuïtat del règim del 78. Tanmateix som conscients de la transcendència del proper 27 de setembre i de la necessitat de construir una majoria social per proclamar la República Catalana.

En l’actual context de crisi del sistema capitalista, les joves hem vist com una vegada i una altra ens colpejava l’austeritat promoguda per les elits dominants. El capitalisme ha utilitzat aquesta crisi per justificar polítiques antipersona, des de reformes laborals que permeten acomiadaments improcedents, fins a lleis que vulneren el dret al nostre propi cos. I el més important, hem vist com aquestes polítiques no tenen bandera.

Els mateixos que s’han omplert la boca de falsa sobirania, han acatat la reforma espanyolista de la LOMQE i han estat a Madrid pactant un tractat transnacional com és el TTIP, que sobreposa els interessos econòmics de les multinacionals per sobre dels dels propis Estats i de les persones.

Tenim molt clar que la construcció de la nova República Catalana ha de passar per la plena sobirania del nostre poble, sense cedir-la ni a Pedralbes, ni a Madrid, ni a Berlín ni a Washington. Per mantenir la nostra sobirania també apostem per la ruptura amb aquesta Unió Europea de la misèria i la precarietat, que no ens deixa veure més enllà del nostre dia a dia, que ha arruïnat les esperances de tantes i tantes joves amb el capitalisme més salvatge viscut mai al vell continent.
Encarem les eleccions del proper 27 de setembre com les últimes eleccions autonòmiques al Principat de Catalunya i com una oportunitat per avançar cap a la transformació social i de gènere, i articular la construcció dels Països Catalans. Per aquest motiu, Fem una crida al jovent de la ciutat perquè davant del patriarcat, el capitalisme i el retrògrad Estat espanyol doni suport al programa de la CUP-Crida Constituent, la única alternativa que garanteix la ruptura capaç de desobeir, en cas que el moment així ho requereixi, a favor de la plena sobirania del poble català.

Per la independència, el socialisme i el feminisme, el jovent SEGUEM ARRAN!

Terrassa, Països Catalans, 21 de Setembre 201512009794_1665750363671393_4334622646548258118_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s