Tardor Internacionalista d’ARRAN Terrassa

Arran Terrassa organitzem aquesta tardor el nostre Seminari Internacionalista, que constarà de tres sessions realitzades al Casal Popular l’Atzur.

Però… perquè som internacionalistes?

Ser internacionalista és la base i el futur del que aspirem a ser. Ser internacionalista és tota una declaració d’intencions contra l’imperialisme i al capitalisme. És ser sensible a totes les opressions i a totes les lluites per la justícia que existeixen al món.

Amb l’experiència de totes aquelles que han lluitat amb la força de Cuba, Vietnam, Irlanda i el Congo, entre d’altres, hem après que un poble només pot avançar cap a la seva llibertat amb el suport dels altres pobles. Perquè sabem que l’enemic és fort, i només amb la solidaritat ens farem prou fortes per vèncer.

La lluita internacionalista és, per sobre de tot, la lluita per la dignitat.

Per conèixer millor aquesta lluita per la dignitat, us presentem a continuació les tres sessions que conformaran el Seminari Internacionalista:

Dissabte 17 d’octubre tindrem la primera sessió, on parlarem de Veneçuela. Tindrem amb nosaltres a un membre de la Brigada Alí Primera que ha estat aquest any allà treballant i coneixent diferents projectes vençolans relacionats amb l’habitatge i a Antonio L Martínez Uzcategui, que és membre del consulat de Veneçuela.

Dimecres 21 d’octubre tindrà lloc la segona sessió, en la que parlarem del Kurdistan amb Joan Peiró, membre de Kurdiscat. Kurdiscat, com ells mateixos es defineixen, és una plataforma que aplega individus, col·lectius i organitzacions amb l’interès comú de donar suport al poble kurd i de dur a terme accions de solidaritat amb aquest.

Divendres 30 d’octubre hi haurà la tercera i última sessió on parlarem de Guatemala, amb les joves de Detrunkis, el truk de l’AEiG Torrent de les Bruixes. Detrunkis han estat aquest estiu tres setmanes a la Comunitat de Nuevo Horizonte fent formacions durant els matins i coneixent els seus projectes i per les tardes fent casals d’estiu per als infants de la comunitat. L’última setmana van estar una a la Comunitat del Pato fent tallers d’empoderament i autoestima amb el colectiu de dones i treballant amb elles la metodologia per realitzar un projecte.

Us esperem doncs, amb moltes ganes al nostre seminari internacionalista de tardor!

12095998_1670173099895786_7336931252532847352_n

Arran Terrassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s