Els nostros cossos no caben als vostres motlles

Avui primer dissabte de rebaixes, hem dut a terme una petita acció denúncia assenyalant la pressió estètica al portal de Sant Roc, al centre de Terrassa.

Hem volgut aprofitar un dia com avui, on moltes terrassenques joves surten a donar una volta pel centre per “anar de Rebaixes” per repartir octavetes ((Octaveta aquí) i posar sobre la taula el debat sobre el model de producció i consum actual i les conseqüències que això genera. Així, ens preguntem: Necessitem tot allò que comprem? No, sabem que no. I sabem que el consumisme és una necessitat creada a mida del benefici d’uns pocs, que són els propietaris dels mitjans de producció. Sabem també que aquest model necessita reinventar-se de manera constant, i una de les formes que té per fer-ho és la pressió estètica.

Avui volíem visualitzar-la especialment, i per fer-ho hem simulat les mides d’un maniquí, per poder-la comparar amb la de les dones que passejaven avui pel centre de la ciutat. Ja sabíem que era un model irreal, impossible, malalt, però avui ho hem tornat a comprovar.

foto 2

Arran Terrassa, com a joves feministes de la ciutat no ens cansarem de lluitar fins fer els nostres carrers lliures de pressió estètica.

Perquè som com som i ens agrada ser així!

Els nostres cossos no caben en els vostres motlles!

ARRAN TERRASSA, 07 gener 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s